Stijn-design

Logo-witdesign-breed-trans

SV Scopus – webapplicatie – Actieve leden

svscopus, ledenomgeving, actieve leden, webapplicatie

Welkom bij de Webapplicatie van Studievereniging Scopus – het dynamische platform voor actieve betrokkenheid! Exclusief voor de actieve leden hebben ik een veelzijdige webapplicatie gecreëerd waarmee je moeiteloos de touwtjes in handen hebt.

Activiteitenbeheer: Plan en organiseer toekomstige activiteiten, bekijk de benodigde taken voor elke commissie en houd overzicht over beschikbare budgetten.

Commissie Competitie: Doe mee aan de competitie tussen commissies! Upload en controleer opdrachten, verzamel punten en blijf op de hoogte van de actuele ranglijst.

Agendabeheer: Voor efficiënte vergaderingen biedt de applicatie een aanpasbaar agendaformat. Tijdens vergaderingen kun je direct notities maken en deze opslaan.

Google Account Integratie: Gemak staat voorop! Onze webapplicatie is naadloos gekoppeld aan je Google-account, zodat je met één klik kunt inloggen met je bestaande gegevens.

Mis nooit meer belangrijke informatie en maak het beheren van activiteiten en commissieopdrachten leuker en gestroomlijnder met de Webapplicatie.

Andere projecten

Scroll naar boven